Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1201g421kcal55.5g23.4g3.6g30g
Sipuli 180g55kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g375g450kcal12.8g13.5g37.5g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio17g41kcal2.8g0.5g3.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g120g336kcal22.8g0g26.4g0g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Vesi1201g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6246g3040kcal193.2g92.2g190.8g66.2g
Valittu annoskoko3123g1520kcal96.6g46.1g95.4g33.1g
Annoskoko puolitettuna1562g760kcal48.3g23.1g47.7g16.6g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169