Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 133g47kcal6.2g2.6g0.4g3.3g
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g42g50kcal1.4g1.5g4.2g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio1.8g4.5kcal0.3g0.1g0.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g13g37kcal2.5g0g2.9g0g
Voi 3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Vesi133g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana694g338kcal21.4g10.4g21g7.2g
Valittu annoskoko347g169kcal10.7g5.2g10.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna174g85kcal5.4g2.6g5.3g1.8g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169