Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1334g468kcal61.6g26g4g33.3g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g417g500kcal14.2g15g41.7g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio18g45kcal3.1g0.6g3.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g133g374kcal25.3g0g29.3g0g
Voi 33g242kcal0.4g0.1g27.1g0g
Vesi1334g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6940g3378kcal214.2g102.6g212g73.4g
Valittu annoskoko3470g1689kcal107.1g51.3g106g36.7g
Annoskoko puolitettuna1735g845kcal53.6g25.7g53g18.4g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169