Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1600g561kcal73.9g31.2g4.8g40g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g500g600kcal17g18g50g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio22g54kcal3.7g0.7g4.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g160g448kcal30.4g0g35.2g0g
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.5g0g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8324g4052kcal257g123.2g254.4g88.2g
Valittu annoskoko4162g2026kcal128.5g61.6g127.2g44.1g
Annoskoko puolitettuna2081g1013kcal64.3g30.8g63.6g22.1g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169