Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1868g655kcal86.3g36.4g5.6g46.7g
Sipuli 280g85kcal3.5g13.4g0.6g4.8g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g584g700kcal19.8g21g58.4g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio26g63kcal4.4g0.8g4.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g187g523kcal35.5g0g41.1g0g
Voi 47g339kcal0.6g0.2g38g0g
Vesi1868g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9716g4729kcal300.2g143.6g297.2g103g
Valittu annoskoko4858g2365kcal150.1g71.8g148.6g51.5g
Annoskoko puolitettuna2429g1182kcal75.1g35.9g74.3g25.8g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169