Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 200g70kcal9.2g3.9g0.6g5g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g63g75kcal2.1g2.3g6.3g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio2.7g6.8kcal0.5g0.1g0.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g20g56kcal3.8g0g4.4g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1040g507kcal32.2g15.4g32g11g
Valittu annoskoko520g253kcal16.1g7.7g16g5.5g
Annoskoko puolitettuna260g127kcal8.1g3.9g8g2.8g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169