Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2134g748kcal98.6g41.6g6.4g53.4g
Sipuli 320g97kcal4g15.4g0.6g5.4g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g667g800kcal22.7g24g66.7g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio29g72kcal5g0.9g5.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g213g598kcal40.6g0g47g0g
Voi 53g387kcal0.6g0.2g43.4g0g
Vesi2134g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11104g5405kcal343g164.2g339.4g117.6g
Valittu annoskoko5552g2702kcal171.5g82.1g169.7g58.8g
Annoskoko puolitettuna2776g1351kcal85.8g41.1g84.9g29.4g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169