Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2401g842kcal110.9g46.8g7.2g60g
Sipuli 360g109kcal4.5g17.3g0.7g6.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g750g900kcal25.5g27g75g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio33g81kcal5.6g1g6.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g240g672kcal45.6g0g52.8g0g
Voi 60g436kcal0.7g0.2g48.8g0g
Vesi2401g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12492g6080kcal385.6g184.6g381.6g132.2g
Valittu annoskoko6246g3040kcal192.8g92.3g190.8g66.1g
Annoskoko puolitettuna3123g1520kcal96.4g46.2g95.4g33.1g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169