Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 267g94kcal12.3g5.2g0.8g6.7g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g83g100kcal2.8g3g8.3g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio3.7g9kcal0.6g0.1g0.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g27g75kcal5.1g0g5.9g0g
Voi 6.7g48kcal0.1g0g5.4g0g
Vesi267g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1388g675kcal42.8g20.4g42.4g14.8g
Valittu annoskoko694g338kcal21.4g10.2g21.2g7.4g
Annoskoko puolitettuna347g169kcal10.7g5.1g10.6g3.7g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169