Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2668g935kcal123.3g52g8g66.7g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g834g1001kcal28.3g30g83.4g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio37g90kcal6.2g1.1g7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g267g747kcal50.7g0g58.7g0g
Voi 67g484kcal0.8g0.3g54.2g0g
Vesi2668g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13880g6756kcal428.6g205.2g424.2g147g
Valittu annoskoko6940g3378kcal214.3g102.6g212.1g73.5g
Annoskoko puolitettuna3470g1689kcal107.2g51.3g106.1g36.8g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169