Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3200g1122kcal147.8g62.4g9.6g80g
Sipuli 480g145kcal6g23g1g8.2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1000g1200kcal34g36g100g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio44g108kcal7.5g1.4g8.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g320g896kcal60.8g0g70.4g0g
Voi 80g580kcal1g0.3g65g0g
Vesi3200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16648g8103kcal514.2g246.2g508.8g176.4g
Valittu annoskoko8324g4052kcal257.1g123.1g254.4g88.2g
Annoskoko puolitettuna4162g2026kcal128.6g61.6g127.2g44.1g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169