Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3202g1123kcal147.9g62.4g9.6g80g
Sipuli 480g145kcal6g23.1g1g8.2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1001g1201kcal34g36g100g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio44g108kcal7.5g1.4g8.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g320g896kcal60.8g0g70.4g0g
Voi 80g581kcal1g0.3g65.1g0g
Vesi3202g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16656g8107kcal514.4g246.4g509g176.4g
Valittu annoskoko8328g4054kcal257.2g123.2g254.5g88.2g
Annoskoko puolitettuna4164g2027kcal128.6g61.6g127.3g44.1g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169