Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 334g117kcal15.4g6.5g1g8.3g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g104g125kcal3.5g3.8g10.4g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio4.6g11kcal0.8g0.1g0.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g33g93kcal6.3g0g7.3g0g
Voi 8.3g61kcal0.1g0g6.8g0g
Vesi334g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1735g845kcal53.4g25.6g53g18.4g
Valittu annoskoko867g422kcal26.7g12.8g26.5g9.2g
Annoskoko puolitettuna434g211kcal13.4g6.4g13.3g4.6g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169