Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis933g1044kcal205.1g0g28g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 58g41kcal0.7g6.6g0.7g2.3g
Jauheliha, sika-nauta 233g516kcal40.8g0g39.6g0g
Mustapippuri 29g82kcal3.2g11.2g1g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2506g3366kcal499.6g35.6g138.6g20g
Valittu annoskoko1253g1683kcal249.8g17.8g69.3g10g
Annoskoko puolitettuna627g841kcal124.9g8.9g34.7g5g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114524