Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1199g1343kcal263.8g0g36g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 75g52kcal0.9g8.5g0.9g2.9g
Jauheliha, sika-nauta 300g664kcal52.5g0g51g0g
Mustapippuri 38g105kcal4.1g14.4g1.2g9.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3222g4327kcal642.6g45.8g178.2g25.6g
Valittu annoskoko1611g2164kcal321.3g22.9g89.1g12.8g
Annoskoko puolitettuna806g1082kcal160.7g11.5g44.6g6.4g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114524