Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1332g1492kcal293.1g0g40g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 83g58kcal1g9.4g1g3.2g
Jauheliha, sika-nauta 333g737kcal58.3g0g56.6g0g
Mustapippuri 42g117kcal4.5g15.9g1.4g11g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3580g4808kcal713.8g50.6g198g28.4g
Valittu annoskoko1790g2404kcal356.9g25.3g99g14.2g
Annoskoko puolitettuna895g1202kcal178.5g12.7g49.5g7.1g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114524