Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis266g298kcal58.6g0g8g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 17g12kcal0.2g1.9g0.2g0.6g
Jauheliha, sika-nauta 67g148kcal11.7g0g11.3g0g
Mustapippuri 8.3g23kcal0.9g3.2g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana716g962kcal142.8g10.2g39.6g5.6g
Valittu annoskoko358g481kcal71.4g5.1g19.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna179g240kcal35.7g2.6g9.9g1.4g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114524