Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis3200g3584kcal704g0g96g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 200g140kcal2.5g22.6g2.5g7.8g
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Mustapippuri 100g280kcal10.9g38.3g3.3g26.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8600g11550kcal1714.8g121.8g475.6g68.6g
Valittu annoskoko4300g5775kcal857.4g60.9g237.8g34.3g
Annoskoko puolitettuna2150g2888kcal428.7g30.5g118.9g17.2g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114524