Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis400g448kcal87.9g0g12g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 25g17kcal0.3g2.8g0.3g1g
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Mustapippuri 13g35kcal1.4g4.8g0.4g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1074g1442kcal214.2g15.2g59.4g8.6g
Valittu annoskoko537g721kcal107.1g7.6g29.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna269g361kcal53.6g3.8g14.9g2.2g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114524