Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis533g597kcal117.2g0g16g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 33g23kcal0.4g3.8g0.4g1.3g
Jauheliha, sika-nauta 133g295kcal23.3g0g22.6g0g
Mustapippuri 17g47kcal1.8g6.4g0.5g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1432g1923kcal285.4g20.4g79g11.4g
Valittu annoskoko716g962kcal142.7g10.2g39.5g5.7g
Annoskoko puolitettuna358g481kcal71.4g5.1g19.8g2.9g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114524