Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis666g746kcal146.5g0g20g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 42g29kcal0.5g4.7g0.5g1.6g
Jauheliha, sika-nauta 167g369kcal29.1g0g28.3g0g
Mustapippuri 21g58kcal2.3g8g0.7g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1790g2404kcal356.8g25.4g99g14.2g
Valittu annoskoko895g1202kcal178.4g12.7g49.5g7.1g
Annoskoko puolitettuna448g601kcal89.2g6.4g24.8g3.6g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114524