Perukan pupupata

Paista lihat, sipuli, sienet ja porkkanat.

Lisää vesi ja laakerinlehti, hauduta tunnin verran.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 515 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jänis 333g434kcal70.4g0g16.7g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g100g30kcal1g4g0.3g0g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Porkkana 87g28kcal0.5g4.8g0.2g2.2g
Rypsiöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g13g49kcal0.1g11.2g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2060g1371kcal146g48g62.6g7.2g
Valittu annoskoko1030g686kcal73g24g31.3g3.6g
Annoskoko puolitettuna515g343kcal36.5g12g15.7g1.8g
Arvot/100g100g67kcal7.1g2.3g3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114575