Perukan pupupata

Paista lihat, sipuli, sienet ja porkkanat.

Lisää vesi ja laakerinlehti, hauduta tunnin verran.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 515 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jänis 1333g1734kcal281.7g0g66.7g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g400g120kcal4g16g1.2g0g
Sipuli 333g101kcal4.2g16g0.7g5.7g
Porkkana 347g113kcal2.1g19.3g0.7g8.8g
Rypsiöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g53g197kcal0.5g44.8g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8240g5486kcal585g192.2g249.8g29g
Valittu annoskoko4120g2743kcal292.5g96.1g124.9g14.5g
Annoskoko puolitettuna2060g1372kcal146.3g48.1g62.5g7.3g
Arvot/100g100g67kcal7.1g2.3g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114575