Perukan pupupata

Paista lihat, sipuli, sienet ja porkkanat.

Lisää vesi ja laakerinlehti, hauduta tunnin verran.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 515 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jänis 2000g2601kcal422.6g0g100g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g600g180kcal6g24g1.8g0g
Sipuli 500g151kcal6.3g24g1g8.5g
Porkkana 520g170kcal3.2g28.9g1g13.3g
Rypsiöljy 81g716kcal0g0g81g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g80g296kcal0.8g67.2g2.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12362g8230kcal877.8g288.2g374.4g43.6g
Valittu annoskoko6181g4115kcal438.9g144.1g187.2g21.8g
Annoskoko puolitettuna3091g2058kcal219.5g72.1g93.6g10.9g
Arvot/100g100g67kcal7.1g2.3g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114575