Kalkkunalasagne

Silppua sipuli, kuullota ja lisää kalkkunajauhelija mausta suolalla, mustapippurilla ja broilerimausteella.

Kuullota kasvissuikaleet mausta oreganolla ja juoksevalla hunajalla.

Voitele uunivuoka, lado lasagne levyt pohjalle, laita pastakastiketta päällä sitten kasvissuikaleet ja paistettu jauheliha ja juustoraaste.

Sitten uusi kerros samoin kaikkia.

Lopuksi päälle lasagnelevyt pastakastike ja juustoraaste.

Ripottele vielä oreganoa päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g67g93kcal12.7g0g4.7g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g62g26kcal0.9g5.1g0.2g0g
Juokseva hunaja 250g1.2g4kcal0g1g0g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%53g150kcal16.3g0g8.9g0g
Dolmio Light Classico Bolognese83g31kcal1g6.5g0.1g0.6g
Täysjyvä lasagnelevy, Myllyn Paras 500g17g57kcal2g11.2g0.1g1.3g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.8g6kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana602g784kcal66.2g49g34.4g4.4g
Valittu annoskoko301g392kcal33.1g24.5g17.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna151g196kcal16.6g12.3g8.6g1.1g
Arvot/100g100g130kcal11g8.1g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114659