Kalkkunalasagne

Silppua sipuli, kuullota ja lisää kalkkunajauhelija mausta suolalla, mustapippurilla ja broilerimausteella.

Kuullota kasvissuikaleet mausta oreganolla ja juoksevalla hunajalla.

Voitele uunivuoka, lado lasagne levyt pohjalle, laita pastakastiketta päällä sitten kasvissuikaleet ja paistettu jauheliha ja juustoraaste.

Sitten uusi kerros samoin kaikkia.

Lopuksi päälle lasagnelevyt pastakastike ja juustoraaste.

Ripottele vielä oreganoa päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g5g45kcal0g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g133g185kcal25.3g0g9.3g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g125g51kcal1.7g10.1g0.4g0g
Juokseva hunaja 250g2.5g8kcal0g1.9g0g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%105g299kcal32.5g0g17.8g0g
Dolmio Light Classico Bolognese167g62kcal2g13g0.2g1.2g
Täysjyvä lasagnelevy, Myllyn Paras 500g33g114kcal4.1g22.3g0.3g2.6g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)1.7g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1204g1569kcal132g97.4g68.8g8.6g
Valittu annoskoko602g784kcal66g48.7g34.4g4.3g
Annoskoko puolitettuna301g392kcal33g24.4g17.2g2.2g
Arvot/100g100g130kcal11g8.1g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114659