Kalkkunalasagne

Silppua sipuli, kuullota ja lisää kalkkunajauhelija mausta suolalla, mustapippurilla ja broilerimausteella.

Kuullota kasvissuikaleet mausta oreganolla ja juoksevalla hunajalla.

Voitele uunivuoka, lado lasagne levyt pohjalle, laita pastakastiketta päällä sitten kasvissuikaleet ja paistettu jauheliha ja juustoraaste.

Sitten uusi kerros samoin kaikkia.

Lopuksi päälle lasagnelevyt pastakastike ja juustoraaste.

Ripottele vielä oreganoa päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g200g278kcal38g0g14g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g187g77kcal2.6g15.2g0.6g0g
Juokseva hunaja 250g3.7g12kcal0g2.9g0g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%157g449kcal48.8g0g26.8g0g
Dolmio Light Classico Bolognese250g92kcal3g19.5g0.2g1.7g
Täysjyvä lasagnelevy, Myllyn Paras 500g50g171kcal6.1g33.5g0.4g3.8g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1806g2353kcal198.2g146.6g103.2g12.6g
Valittu annoskoko903g1176kcal99.1g73.3g51.6g6.3g
Annoskoko puolitettuna452g588kcal49.6g36.7g25.8g3.2g
Arvot/100g100g130kcal11g8.1g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114659