Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 751g569kcal14g115.7g1.5g7.5g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g375g473kcal18.8g10.5g39.4g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto188g619kcal50.7g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2960g3438kcal173.2g272g172.8g22g
Valittu annoskoko1480g1719kcal86.6g136g86.4g11g
Annoskoko puolitettuna740g859kcal43.3g68g43.2g5.5g
Arvot/100g100g116kcal5.9g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115314