Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 901g682kcal16.8g138.9g1.8g9g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g450g568kcal22.5g12.6g47.3g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto225g743kcal60.8g0g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3552g4125kcal207.2g326.6g207.4g26.4g
Valittu annoskoko1776g2063kcal103.6g163.3g103.7g13.2g
Annoskoko puolitettuna888g1031kcal51.8g81.7g51.9g6.6g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115314