Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1051g796kcal19.7g162g2.1g10.5g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g525g662kcal26.3g14.7g55.2g0g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto263g867kcal70.9g0g63.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4144g4813kcal242.2g380.8g242g30.6g
Valittu annoskoko2072g2406kcal121.1g190.4g121g15.3g
Annoskoko puolitettuna1036g1203kcal60.6g95.2g60.5g7.7g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115314