Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1200g909kcal22.4g185g2.4g12g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g600g756kcal30g16.8g63g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto300g990kcal81g0g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4732g5495kcal276.4g434.8g276.2g35g
Valittu annoskoko2366g2748kcal138.2g217.4g138.1g17.5g
Annoskoko puolitettuna1183g1374kcal69.1g108.7g69.1g8.8g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115314