Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1201g910kcal22.5g185.2g2.4g12g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g601g757kcal30g16.8g63.1g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto300g991kcal81.1g0g72.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4736g5500kcal276.8g435.2g276.6g35g
Valittu annoskoko2368g2750kcal138.4g217.6g138.3g17.5g
Annoskoko puolitettuna1184g1375kcal69.2g108.8g69.2g8.8g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115314