Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1351g1024kcal25.3g208.3g2.7g13.5g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g676g851kcal33.8g18.9g70.9g0g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto338g1115kcal91.2g0g81.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5328g6188kcal311.4g489.6g310.8g39.4g
Valittu annoskoko2664g3094kcal155.7g244.8g155.4g19.7g
Annoskoko puolitettuna1332g1547kcal77.9g122.4g77.7g9.9g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115314