Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 150g114kcal2.8g23.1g0.3g1.5g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g75g95kcal3.8g2.1g7.9g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto38g124kcal10.1g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana592g688kcal34.8g54.2g34.6g4.2g
Valittu annoskoko296g344kcal17.4g27.1g17.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna148g172kcal8.7g13.6g8.7g1.1g
Arvot/100g100g116kcal5.9g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115314