Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1501g1137kcal28.1g231.5g3g15g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g751g946kcal37.5g21g78.8g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto375g1239kcal101.3g0g90.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g6875kcal345.8g544.2g345.6g43.6g
Valittu annoskoko2960g3438kcal172.9g272.1g172.8g21.8g
Annoskoko puolitettuna1480g1719kcal86.5g136.1g86.4g10.9g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115314