Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 300g228kcal5.6g46.3g0.6g3g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g150g189kcal7.5g4.2g15.8g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli, tuore, silputtu4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto75g248kcal20.3g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1184g1375kcal69.2g109g69g8.8g
Valittu annoskoko592g688kcal34.6g54.5g34.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna296g344kcal17.3g27.3g17.3g2.2g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115314