Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 450g341kcal8.4g69.4g0.9g4.5g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g225g284kcal11.3g6.3g23.6g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto113g372kcal30.4g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1776g2062kcal104g163.2g103.4g13g
Valittu annoskoko888g1031kcal52g81.6g51.7g6.5g
Annoskoko puolitettuna444g516kcal26g40.8g25.9g3.3g
Arvot/100g100g116kcal5.9g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115314