Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Oliiviöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen312g434kcal59.3g0g21.8g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g624g219kcal6.2g40.6g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2010g1449kcal132.6g87.2g62.4g2.2g
Valittu annoskoko1005g724kcal66.3g43.6g31.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna503g362kcal33.2g21.8g15.6g0.6g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115413