Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen375g521kcal71.2g0g26.2g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g749g262kcal7.5g48.7g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2412g1738kcal159.4g104.6g75g2.6g
Valittu annoskoko1206g869kcal79.7g52.3g37.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna603g435kcal39.9g26.2g18.8g0.7g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115413