Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Oliiviöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen437g607kcal83g0g30.6g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g874g306kcal8.7g56.8g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2814g2028kcal185.6g122g87.8g3g
Valittu annoskoko1407g1014kcal92.8g61g43.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna704g507kcal46.4g30.5g22g0.8g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115413