Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen499g694kcal94.9g0g35g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g999g350kcal10g64.9g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3216g2318kcal212.4g139.4g100.4g3.4g
Valittu annoskoko1608g1159kcal106.2g69.7g50.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna804g580kcal53.1g34.9g25.1g0.9g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115413