Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen500g695kcal95g0g35g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1000g350kcal10g65g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3220g2321kcal212.6g139.6g100.4g3.4g
Valittu annoskoko1610g1160kcal106.3g69.8g50.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna805g580kcal53.2g34.9g25.1g0.9g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115413