Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Oliiviöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen562g781kcal106.7g0g39.3g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1124g393kcal11.2g73g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3618g2608kcal238.8g156.8g112.6g3.8g
Valittu annoskoko1809g1304kcal119.4g78.4g56.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna905g652kcal59.7g39.2g28.2g1g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115413