Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen62g87kcal11.9g0g4.4g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g125g44kcal1.2g8.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g290kcal26.6g17.4g12.4g0.4g
Valittu annoskoko201g145kcal13.3g8.7g6.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna101g73kcal6.7g4.4g3.1g0.1g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115413