Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Oliiviöljy 13g110kcal0g0g12.5g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen624g868kcal118.6g0g43.7g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1248g437kcal12.5g81.1g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4020g2898kcal265.4g174.2g125.2g4.2g
Valittu annoskoko2010g1449kcal132.7g87.1g62.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna1005g724kcal66.4g43.6g31.3g1.1g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115413