Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen125g174kcal23.7g0g8.7g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g250g88kcal2.5g16.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana805g580kcal53g34.8g24.8g0.8g
Valittu annoskoko403g290kcal26.5g17.4g12.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna201g145kcal13.3g8.7g6.2g0.2g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115413