Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen187g260kcal35.6g0g13.1g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g375g131kcal3.7g24.3g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1206g869kcal79.6g52.2g37.6g1.2g
Valittu annoskoko603g435kcal39.8g26.1g18.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna302g217kcal19.9g13.1g9.4g0.3g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115413