Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen250g347kcal47.4g0g17.5g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g499g175kcal5g32.5g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1608g1159kcal106g69.8g50.2g1.6g
Valittu annoskoko804g580kcal53g34.9g25.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna402g290kcal26.5g17.5g12.6g0.4g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115413