Paras alakarppi pizzapohja ikinä

Tämän pohjan on Kipura ja Tsil kehitelleet, legensa jo eläessään

Ainekset sekaisin, levitä vuoan pohjalle veteen kastetun lusikan avulla.

Esipaista n. 10 min 200 asteessa.

Täytteet päälle ja vielä uuniin n. 20 minuutiksi.

On just semmoinen rapea pohja - ei liian paksu, mutta pysyy hyvin kasassa.

Erinomainen myös muiden piirakoiden pohjaksi mm. sienien kera.

Tuplaamalla reseptin saat siitä koko pellilliseen riittävän pohjan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g600g3600kcal126g39.6g324g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Emmental, punaleima 17%400g1160kcal136g0g68g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 30g83kcal0.6g0.9g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2080g9722kcal526.2g88.6g800.8g0.2g
Valittu annoskoko1040g4861kcal263.1g44.3g400.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna520g2430kcal131.6g22.2g200.2g0.1g
Arvot/100g100g467kcal25.3g4.3g38.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115884