Paras alakarppi pizzapohja ikinä

Tämän pohjan on Kipura ja Tsil kehitelleet, legensa jo eläessään

Ainekset sekaisin, levitä vuoan pohjalle veteen kastetun lusikan avulla.

Esipaista n. 10 min 200 asteessa.

Täytteet päälle ja vielä uuniin n. 20 minuutiksi.

On just semmoinen rapea pohja - ei liian paksu, mutta pysyy hyvin kasassa.

Erinomainen myös muiden piirakoiden pohjaksi mm. sienien kera.

Tuplaamalla reseptin saat siitä koko pellilliseen riittävän pohjan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g675g4050kcal141.8g44.6g364.5g0g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Emmental, punaleima 17%450g1305kcal153g0g76.5g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 34g94kcal0.7g1g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2340g10937kcal592.2g99.8g901g0.2g
Valittu annoskoko1170g5468kcal296.1g49.9g450.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna585g2734kcal148.1g25g225.3g0.1g
Arvot/100g100g467kcal25.3g4.3g38.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115884